20110102

sepetang bersama si kamoo

assalamualaikum

si kamoo??siapakah??hahaha...
aktiviti petang ahad nie ku spent time dengan si kamoo nie..
best dapat release tension skit sambil berposing-posing (menjadi kegilaan sejak di UKM walaupun tak pandai posing macam orang lain) .. actually nak jadi seperti seseorang yang suka amik gambar tak kira di mana (macam jangkit la nie)

nie aktiviti petang ku bersama si kamoo!!

lokasi "berdating"

ku + si kamoo!! (chubby)






macam nak letak kat header blogje..yang nie or ...

yang ini??

bersama roomate!!





gambar tak cantik sangat sebab guna phone je (sedangkan memang tak pandai posing) ..banyak lagi gambar..tapi yang nie je la rasa sesuai nak upload sini ^^

ku + kak fiza (roomate) + fairuz (coursemate fiza)

4 comment:

Weyda Yahya said... Reply

roomates tersayang rupenyer...ehehehe

ku izzati said... Reply

weyda ingat spe??

Suraya said... Reply

yg tongkat dagu tu cntik uat header :)
anyway..all de pic nice..
n ku, kamu mne de chubby..ok jep..:)

ku izzati said... Reply

hehehe..chubby la sue..btw..tq eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...