20110130

BANGI>>SHAH ALAM>>KEDAH

assalamualaikum

semua sihat ke hari nie??
hope sihat la kan..
KU terlebey sihat suda..hihhihi..
balik umah nie best sebab dapat makan apa yang mama masak..
so balik umah memang keje makan jela..
membesarkan badan yang dah memang sedia besar nie..

okeyh stop merepek kerepek ye KU..

kali nie KU balik KEDAH naik bus kat SHAH ALAM..
jauh kan amik tiket bus..
saje je..bukan tak nak naik bus kat KAJANG tapi jam 11.30 malam..
dari UKM kena tunggu bus mesti before 11 kan..
ok lagi..tapi kalo da sampai HENTIAN KAJANG sangat takut sorang2..
kalo kat KAJANG tu rasa macam kat OVERSEA je..
seram!!

KU balik la ngan adik KU UiTM PUNCAK PERDANA
KU sampai SHAH ALAM petang around 5..
makan dulu..solat..lepak2..shopping..lepak lagi..
hehehe..abiskan masa sampai jam 9 malam before gerak g station bus..
sampai station bus jam 9.30 malam..
bus kitorg jam 10.30 malam..
penat sih nak tunggu..
last2 bus jam 11 malam baru sampai..

a few picture yang sempat snap..

tiket bus kitorg ^^

muka bosan tunggu nak g station bus

khusyuk baca majalah

muka perasan comel plak =.="


banyak peristiwa menarik terjadi time

SHOPPING..
NAIK TAXI..
STATION BUS..
ATAS BUS..

nanti la KU cite eh..
(bajet macam de orang baca je KU nie)

4 comment:

niesz said... Reply

hehe..nk lik kg ke tu?..happy oliday ya.. :)

doakan adik niesz yer..
updated entry : risau nya adik kat kaherah, ada rusuhan

LehaMY said... Reply

bestnya dapat balik kg . :D selamat bercuti ! :D

ciK waNi said... Reply

epy olidayz...

Rozuan Ismail said... Reply

selamat bercuti!! seronok dapat balik kedah kan..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...