20110106

rindu kamoo giler-giler

assalamualaikum

ku sangat-sangat rindukan dia.. tak tau nak describe macam mana lagi da..lepas nie dia nak ikot ibu & ayah dia g UK sebab ibu dia sambung PhD..susah dah nak jumpa..sedeysedey T___T

tak nak type panjang tengok jela gambar dia..












nie la antara koleksi gambar dia yg ku upload..
nur fatin aqeela!!cik iz sangat rindu kamoo la..kecik-kecik da kena tinggal ngn tok dia sebab ibu dia da fly g UK dulu..then sekarang ibu dia da balik nak amik dia..

aqeela nie anak kak ina (cuzen ku) ngn abg pojie..

p/s: balik dari UK time raya nanti comfirm da besar..

8 comment:

EmanCloud said... Reply

bile balik raye nanti tgk2 die baby lagi camne? haha gurau. =)

ku izzati said... Reply

terlalu cepat membesar..nanti balik comfirm da boley lari..

Amalina Azlan said... Reply

comeynyeee. suke la budak kecik nie hehe

ku izzati said... Reply

naa!!sgt comel la..pastu pandai plak 2..serius rindu!!!

KimiCnoL said... Reply

gmbar last sekali tue sape??hehe

ku izzati said... Reply

cnol!!xtau la..spe eh??

Nurulhuda Zaharni said... Reply

tembab nye pp baby

ku izzati said... Reply

huda!!hehehe..tgk ayh die la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...