20110109

Karnival Kesenian Islam 2011

assalamualaikum

kebusyan sikit sekarang nie..nak update blog pun waktu petang je..
assigment lagi + meeting lagi..walaupun juz ajk tapi kena g gak meeting..uhhh..penat!!!

actually entry kali nie nak cakap pasal karnival kesenian islam yang bakal berlangsung pada 19-20 MARCH 2011 di UKM..karnival nie anjuran bersama kolej kediaman ku (KUO) dengan UKM..masa karnival nie jugak berlangsungnye Musabaqah IPT peringkat KEBANGSAAN..so kolej ku yang handle program nie..

banyak aktiviti yang akan berlansung sempena dua hari tersebut..
so ramai-ramai la datang UKM..
comfirm tak nyesal punye..hehehe..

ku ajk GIMIK & PERSEMBAHAN..so akan terlibat sepenuhnye masa malam 20/3/2011 la..ramai artis popular yang akan menjayakan malam kemuncak tersebut..

semalam (sabtu 8/1/2011) ada Meeting Dasar Pertama..
then hari nie (ahad 9/1/2011) pelancaran logo Karnival Kesenian Islam..simple je..

jom tengok pic kat bawah nie (sorry pic tak cantik..sebab amik dari jauh)


logo Karnival Kesenian Islam


YDP JAKSA KUO merangkap eksekutif pengarah projek

wakil PMUKM

timbalan pengetua KUO


gimik

gimik lagi

penyerahan logo Karnival Kesenian Islam

Kumpulan Nasyid UKM


ku & roomate selepas perasmian

SENI, WARISAN & BUDAYA

15 comment:

tqaAwesome said... Reply

UKM dengan USIM dekat aje :p
selalu gak merayau2 kat UKM hehe

ku izzati said... Reply

tqaa!!kalo mcm 2 jemput la dtg nanti..

Mohd Nazrin said... Reply

wah...klo lh sy kt UKM skrg nih..bleh je dtg....bulan 3 ni pun sy da anjurkn prog kt unimas cuma under kolej kdiaman...mmg ssh lh jd pengarah projek nih...:(

ku izzati said... Reply

nazrin!!fly la kat sini..hehehe..nie pun under kolej + ukm..peringkat kebangsaan..mmg event besar la..

apezs shah said... Reply

salam

amacam semua berjalan denga bagus?
semogakan..


*Apezs dtg dan follow sini dah..

ku izzati said... Reply

apezs!!hope mcm 2 la..jemput la dtg nanti..

teddyuna said... Reply

waa... beshnya.. 1 bulan dgn nuffnang dh dpt BE .. una iklan jer selalu kuar tapi BE tak dpt le lagi.. sob3.. T-T cmne awk leyh dpt bnyak bonus? cer cter cer cter

iszieylyanziy said... Reply

cam best je g sne,,hehehe

ku izzati said... Reply

is!!dtg la nanti..bnyak program..

tqaAwesome said... Reply

inshaallah2. March kan? hehe lambat lagi :p
boleh rancang2 dulu :)

ku izzati said... Reply

tqa!!

ok2..nanti dtg gtau la..hehehe..

daylachan said... Reply

ade lg festival ni?wokeyh t nak datang!

tqaAwesome said... Reply

okayy! heheh >.< jumpe kat library ukm la yea (kat situ je tau) hahaa

ku izzati said... Reply

daylachan

bulan mac nanti bru start..jom la dtg..

ku izzati said... Reply

tqa

ok je..dkt ngn kolej ku je tu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...