20110122

mereka bahagia je


assalamualaikum

suka tengok mereka yang bahagia tapi x menunjuk-nunjuk yang mereka sedang bahagia..
suka tengok mereka yang xover dalam bab bercinta..

(ape la yang ku ngarut nie..haisshh)

actually nak cakap pasal roomate ku..
ari nie bufday pakwe die "HB abg Haikal"..
so comfirm2 la dapat free call..
so ari nie tengok die cakap phone lama-lama la..
(ari-ari pakwe die call)
suwittt je tengok dorang..xde bersayang2..
juz "dia" ngn "orang" je..

kekadang jelez gak tengok dorg..
bahagia je..nak gak bahagia macam dorang..tapi kebahagiaan itu belum datang lg..
dorg da couple lebey 5 tahun..
banyak dugaan dorang tapi tetap bersama
kak fiza & abg haikal ku doakan bahagia selalu yer..

tengok die cakap phone teringat time the 1st bufday ncik awak time kitorg couple..
(1st & the last bufday & free call)
mmg betul2 menggunakan free call la ncik awak nie..
(xmembazir..hahaha)
abis je class call..gap je call..bukan nak cakap ape pun..
juz best nak gaduh-gaduh..perli-perli ngn ku..
ncik awak nie memang ske perang mulut ngn ku sbb ku ske balas balik..hehehe..
(pening gak kekadang nak layan..hehehe)
tapi best sebab ncik awak nie xpandai nak sembunyi pape..terus terang je..
serius rindu that moment la.

rindu nasihat die dalam study..
rindu kritikan die..
rindu msg gud moning die..
rindu nak cakap phone tiap pagi..
rindu nak kejutkan die study..
rindu cara die ambik berat ..
rindu nak gado pasal study dgn die..
rindu nak ckp masa depan dgn die..
rindu nak lawan cakap die..
rindu nak majuk ngn die..
rindu nak dgr soalan pop kuiz die..
rindu nak study sama2 dalam phone..
rindu time die amik berat masa demam..
rindu semuanyela..
(gedikss giler ku nie..)

yang paling rindu adalah nasihat die dalam study ngn gado pasal study..
semua tentang study..kimia..fizik..math..
kalo korang mesti bosankan..
tapi itu la kitorg..pelikkan..

ok la malas da nak menaip..
korang mesti nyampah kan..hehehe..
sori la yer..berjiwang sikit malam nie..
asyik orang yang bercinta je berjiwang kan..

p/s: dulu awak cakap awak nak saya je..siap promise lagi..awak cakap..promise always promise..tapi awak yang xtepati janji awak..

4 comment:

mimi sya said... Reply

sabar erk....
"kepercayaan ialah jnji "

cekadak said... Reply

yah!
mne ncik awak ku??
:(

ku izzati said... Reply

mimi

ku ok je..kekdang teringat gak..biasalakan manusia ade perasaan..

ku izzati said... Reply

cekadak

ntah la..hilang suda..hehehe..janji dia bahagia dgn jnji die utk org lain ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...