20110102

duit-duit

assalamualaikum

excited!!hehehe..tadi g kat website nuffnang sebab nak check traffic blog je..tapi cursor nie lalu kat earnings then nampak ade pertambahan pendapatan sampingan..hahaha..tak banyak pun..xmacam orang lain punye la..juz 6 hinggit je.. mesti korang cakap tu pun nak excited kan..tah pape..

bior den la eh nak excited..tengok kempen banyak je..tapi income sikit..hahaha..its oke..bukan full time income pun..so xkesah la income bape pun..

thanks ncik nuffy bagi duit..sayang kamoo lebey la ncik nuffy!!


jom tengok kempen kat website ncik nuffy..


nie ku punye!!

kira la bpe banyak kempen di situ..hehehe


p/s: thanks pada sesiapa yang rajin klik iklan tersebut ^^


1 comment:

Amanina said... Reply

ada buffered earning tak? kalau ada yang ni, lagi masyuk la income tu. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...