20110112

kami bosan tapi kami enjoy!!!

assalamualaikum

ari nie penat??
xde la penat sgt..sbb class ari nie tengah hari 1 jam..then petang 1 jam..
malam de class ganti pengurusan emosi..
3 jam ganti..tapi tak de la sampai 3 jam..mau mati kebosanan (ade plak kan mcm 2...hihihi..hyperbola betol ku nie..) .. mana tak nye baru 30 min class start ku da jadi bosan..sebab skrin dalam kuliah tinggi sangat..penat nak mendongak..orang lain ok je sebab dorang tak pakai spec..ku pakai spec so kena la dongak kalo tak mmg nampak skrin putih jela..

so dah bosan-bosan keluarkan phone ape lagi snap gambar la..depan lecturer tapi cover2 la..almaklumla class 44 orang je dalam dewan kuliah yang besar..
orang lain khusyuk dengar kitorg khusyuk amik gambar..

gambar bawah nie aktiviti kitorg time lecturer nga ngajar ^^
sungguh tidak sopan..hahaha..bosan mengatasi sopan..mcm nie la jadi nye!!

pencil case ku ^^

muka bosan..hahaha
(macam syok sendiri plak)

fira & alina

fira & ku
(terserlah ke'chubby'an saya..spe suruh buat chubby =.=)


sara

orang nga focus ku snap pic sendiri

fira memang suke nyebok!!hahaha

sempat lagi snap sebelum abis class ^^


gambar bawah nie semua lepas jumpa Dr Khai untuk group projek

sara..alina...fira
(ku camera girl..cantik x??..hihihi)

posing jangan tak posing ^^

sempat lagi posing sedangkan Dr ade je kat belakang tu

fira jadi camera girl ^^

alina nye hasil tangan..hahaha

penuh gaya je dorang nie posing

hobi yang sama iaitu snap gambar ^^

kami berempat!!
alina..ku..fira..sara..


p/s: sangat enjoy malam nie!!! sebab jumpa orang korea ^^

8 comment:

zerocool iwan said... Reply

bsr la kls ku..
hihihi

ku izzati said... Reply

sgt besar la..utk bpe ratus org tah..

nub said... Reply

dalam lecture pon jadi naa..hahaha

ku izzati said... Reply

nub!!hahaha..jadi ja..

Fiqas said... Reply

amboi...sempat lagu posing dlam kelas ek..

ku izzati said... Reply

fiqas!!
hahaha..biasa la class malam..

liyana said... Reply

nie pic...huhu..

ku izzati said... Reply

tq akak ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...