20110104

ikot perasaan ape jadi??

assalamualaikum

cite nie baru je berlaku jap tadi.. (macam serius je kan)


tadi pukul 5 ada kelas TITAS sampai pkul 8 sepatutnye tapi Dr cakap sampai pkul 7 or 7 lebey..so hari nie chapter panjang abis la pkul 7 lebey..time nie tengah hujan + kilat + guruh..so memang agak bahaya la kan..tapi kitorg decide redah je hujan tu..ku bawak payung tapi xberani guna sebab takut kilat + kawan lg 3 orang xbawak payung..so baik redah hujan bersama (baikkan..hahaha..niat di hati nak main hujan sebenarnye)

da sampai kolej time orang baru lepas azan..hari nie dari tengah hari xde air kat aras 2 sampai 4 aras 1 pun kat toilet OKU je..so memang ramai la time ku sampai kolej..so decide rest jap around 7.45 baru nak g mandi sebab fikir da tak ramai..seriusly memang tak ramai..ada 2 orang tengah mandi & 1 orang tengah tunggu turn so ku orang kedua..means 2 org sedang tunggu turn..

yang bengang giler tu sorang hamba Allah nie lama giler dia mandi..lepas ku sudah mandi pun still xkeluar lagi..means da 3 orang la mandi kan..fuhh lama giler mandi..sakit hati gak la..mana tak nye..dia mandi macam tak penah jumpa air 10 tahun..
"hello sis..orang lain pun nak mandi gak..jangan ko fikir toilet nie untuk ko sorang je..nak mandi lama-lama g terjun tasik kejut la...tak pun ko g mandi air hujan.."
nak je cakap macam tu tadi..tapi masih ada sifat kesabaran lagi so diam jela..

tah orang keberapa mandi pun xtau sampai dia keluar..

nak je buat macam nie..

nasib baik bukan di dapur... (ape kaitan??)

nasib baik xikotkan perasaan..kalo tak mau je sound depan-depan..

p/s: ingat la orang lain sama..jangan buat harta bapak kau punye!!

6 comment:

nub said... Reply

aiyoo.nak kena pukoi ni.hahaha

ku izzati said... Reply

nub!!tau xpa..sakit hati + sakit kepala..

iszieylyanziy said... Reply

sakit la ,,sound je depan2,,hahaha,,,

ku izzati said... Reply

nak je sound..tp xde mood time 2..

the phantom kid said... Reply

bersabar la ku..manusia..cam2 prangai ade..~

ku izzati said... Reply

mmg la..xkesah sgt perangai die tu..tp agak2 la..pk org lain sme kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...