20110301

25 RANDOM THINGS ABOUT ME!!

assalamualaikum

kali nie di tag oleh incik TELAGA PUTIH..
da lama da die tag..
tapi xterbuat..hihihi..
malam nie baru de masa nak buat..
sorry yer incik TELAGA PUTIH..

sesape yang rajin tu g la terjah blog incik TELAGA PUTIH nie..

now time jawab soalan plak..

  1. Ku Nur Izzati bt Ku Ahmad Nasir (ikot ic nie tau)
  2. Along kepada 3 org adik..2 gurls & sorg boy..
  3. adik kepada 3 orang abg & 2 org kakak.. (sume sama umo tapi beza bln je)
  4. ske 29 JULY...hihihi..my bufday!! incik TELAGA PUTIH WAJIB bg hadiah sbb die tag nie..haha
  5. jatuh chenta dengan game bola sepak + player bola sepak ..
  6. fan CHELSEA..selain team CHELSEA sila duduk diam-diam ok!! MySpace CHELSEA..
  7. MySpace outdoors game~
  8. fall in love with incik F a.k.a ncik FIZIK..syg kamoo la FIZIK!!
  9. mudah memaafkan orang lain tapi susah nak melupakan apa yg orang lain telah buat..
  10. susah nak marah orang..tapi kalo da korang kena marah tu mmg tahap kesabaran da xde la tu..
  11. anak manja mama & ayah!! MySpace mama & ayah..
  12. kalau nak pape yang mahal xpenah gne duit sendiri..totally sponsor oleh ayah..hihihi..
  13. suka meminta apa yang di hajatkan..slalunye mintak kat ayah la..hihi
  14. suka on9..celik je mata lappy dulu yang di cari..haha..then nak tutup mata pun lepas off9 lappy..
  15. suka study sambil dengar mp3 walaupun dulu ncik awak da penah sound (degil betul Ku nie)
  16. air feveret limau ais..kurang gula sgt best..hahaha..xsedar diri de gastrik..
  17. makanan??ske sup & sayur..ade sup pun da ok da..tapi sayur tgk gak la cara masak die..
  18. ske seafood..(ada yg nak belanje x??)
  19. fall in love with photography!!ayah nak DSLR 1 as bufday present!!!
  20. cakap banyak dengan orang yg kenal..kalo orang xkenal mesti cakap sombong..
  21. suka ice-cream vanilla..
  22. suka chocolate..xkesah la ape pun..
  23. tak pandai makeup..just cream + foundation je..no eye liner ok..
  24. suka shopping!! kalo da shopping tak ingat dunia da..semua shopping complex nak g dlm 1 hari..xkesah jauh ke dekat..time shopping selalu lupa orang yg temankan..hihi
  25. suka pergi holiday!!! yg penting dgn family..xkesah kemane pun..jnji dgn family..

then kena tag 25 orang plak..hadoiii~~
sesape yang nak buat nie di persilakan yer..
mne tau korang nak kwn2 korg tau lebey ttg korg..


fuhh~~abis gak jwb..

2 comment:

Amanina said... Reply

i loveee seafood!! #EhSamalah

sNoe~ said... Reply

singgah through FB..:)
Tak kenal maka tak cinta..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...