20110307

contest : PEREMPUAN/LELAKI MELAYU TERAKHIR

assalamualaikum..

hari nie nak siapkan tag orang je..
so nie tag dari KAK MIMI..
tq KAK MIMI sebab tag KU..

contest nie di buat oleh QHAIZAA..
nak tau syarat2 die klik je nme die..


nie gambar yang KU dapat lepas buat explorace dlm folder picture..
malumalu~~

raya 2009
baju kurung pahang..

raya 2010
baju kurung biasa..

the latest 2011
baju kurung biasa..

soalan

kenapa korang nak join contest nie??
sebab KAK MIMI tag..
untuk memartabatkan baju tradisional melayu..

cipta tagline paling kreatif anda untuk memartabatkan pakaian tradisional melayu kita
baju tradisional yang tak lapuk dek hujan xlekang dek panas..
sentiasa membuat si gadis kelihatan ayu & sopan manakala si jejak tampil kacak & bergaya..


nak tag 3 orang yang bertuah

jejak bertuah
~ADI~

gadis betuah
~NAA~

tarikh tutup
31 MARCH 2011

5 comment:

AH7 said... Reply

huhuhu~~ nak join ni mcmne?..

ku izzati said... Reply

abg din

mcm biasa je..
buat entry..

amalinazlan said... Reply

gud luck ku! hadiah2 tu pun cam best jerr hehe

AdiSuda said... Reply

ad ke tak erk pic cm nie..nk cari jap..ahaha

qhais said... Reply

tq eaa sbb joinn...sweet jer...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...