20110306

penulisan skrip


assalamualaikum

sekali lagi entry di awal pagi..hehe..
sorry ye..
kali nie KU nak wat entry tentang sinopsis skrip yang KU kena siapkan..
maybe skrip drama berepisod kot..
ntah la..cik yang ngajar untuk penulisan skrip nie just cakap siapkan sinopsis cerita je..
then KU pun siapkan jela sambil layan fb ngn blog..

komen la skit eh hasil kerja KU nie..
KU pun xtau betul ke x macam nie..
biasa la budak SAINS FIZIK tetiba buat skrip..
berbeza terus bidang..

tajuk belum ada lagi..
korang boley bagi cadangan untuk tajuk yang sesuai

klik untuk tumbesaran gambar yer ^^


di larang untuk copy paste..
hak ciptaan terpelihara..

maybe bagi korang tak best kan..
nie je mampu di hasilkan atas bantuan KAK DILA..
tq akak!!

p/s: kritikan membina sangat di perlukan..terima kasih ^^



10 comment:

AH7 said... Reply

Cite ni Ok..best..simple jer...tapi kalau nak menarik lagi..cite ah nape hbgn iskandar dan addin di hujung tanduk..macam cite ah..y addin rupe2nya dah ade somebody..xpun cite ah yang rupe2nya addin ni die sbnrnye suke kat iskandar sb iskandar ni org kaya ke...

Bab Tajuk..

Cadangan

1) Kau Cinta Pertamaku

2) Cinta Seorang Sahabat

3) Kau pertama dan terakhir

4) Aku tanpa Kamu

ku izzati said... Reply

abg din!!tq2 for the coment..membantu sgt..
tajuk tu best..nak pilih kau pertama & terakhir..

AH7 said... Reply

huhuh~~ hanya bagi idea jer..klau zati nk tambah..ikutlah..cite dah best..cume xde konflik...tapi biarlah last 2 happy ending

ku izzati said... Reply

abg din..a'ah..igt nak buat konflik time tulis skrip nanti je..kalo xjadi skrip buat novel jela..hihi

hakeem kira said... Reply

penulis skrip ka ?

ku izzati said... Reply

hakeem

xla..baru belajar nak menulis..

apik pehe said... Reply

wahhh..apik nk skrip gak..tp dalam bahasa spanish..haha

Miss Yaty said... Reply

wow! kreatipnye....gudluck taw...:)

ku izzati said... Reply

apik!!
sorry ye..ku bhsa antarabangsa english je..haha

ku izzati said... Reply

Miss Yaty
kretip ke??tq2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...