20110319

katil & meja belajar..

assalamualaikum..

korang selalu buat assignment / tutorial kat mne eh??
atas meja study??
lantai??
meja jepun??
atas katil??

KU study + buat assigment + tutorial + online semua atas katil..
hehehe
kalo atas meja cepat ngantuk..
pastu xsampai 5 minutes study da rasa macam 3 jam study..
dari kecik lagi xsuka study atas meja..
kalo ayah suruh study atas meja 5 minutes study 30 minutes stop g jalan2 1 rumah..
hahaha..

atas katil kalo rasa ngantuk boley je letak kepala skit terus tido..
bgun je terus sambung keje..
study atas katil 3 jam baru rasa 1 jam..
hehe..
pelikkan..tapi da biasa macam nie..

jom usha katil KU bila nga siapkan keje yang menggunung..

sila abaikan cadar + blanket..
bantal peneman time study..
ncik Ted xnampak plak..nmpak kaki je...

korang plak suka study macam mana??
jom kongsikan..

8 comment:

AH7 said... Reply

hahaha...abg din ikut mood..kdg2 atas meje...kdg2 atas meje jepun..kdg2 atas katil...hehehe...lg terror x?

ku izzati said... Reply

@AH7
hahaha..zati ats meja mmg xboley..kecuali kat library..

Yuzwan Alli said... Reply

Yuz pulak lain, wajib study kat atas meja dan yang paling PENTING study mesti disertakan dengan white coffee, WAJIB. tak boleh belajar kat atas katil nnti bayaak tido, selalunya tido terus. ha~

ku izzati said... Reply

@Yuzwan Alli
yuz~~haha..wajib tu ade white cofee..ku wajib ade air kosong je..ku ats meja rse nak tido..ats katil xplak..hehe

Raji berkata said... Reply

kt meja study jer =.="
kalau atas katil susah skit sebab dpt fokos skjap jer
lme skit jer msti terlelap
xD

HaNNa said... Reply

aq pon study atas katil gak...x bley study atas meja...nty ade je bnde len nk wat...mmg pd skola dulu katil adalah tmpt study aq...tp x bgs gak study atas katil...mata cpt rosak..nk2 klu study sambil baring...

Asy_raAf said... Reply

haha, memandang bilik aku ad katil lebih, katil aku menjadi kapal tongkang pecah.... camera, buku, notes n segala paperwork ad kat katil aku... lps study, cari katil kosong dlm bilik.... meja study aku paling bersih!!!!!!!!!!!!! hahahha

Ahmad Syarif said... Reply

Suka tulis atas meja sebab tak suka tulis atas tempat lembik2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...