20110303

DAHULU vs KINI


assalamualaikum

eyt korg sume!!
amacam hari korg hari nie??
best x??
hari KU biasa je..tapi best sebab assignment da banyak settel & submit..
so rilex skit la tinggal lab report je..
tu pun juz masukkan data,analysis then discussion & conclusion..

cakap pasal assignment korang igt lagi x time skolah dulu??
kan ada kerja kursus..
time skolah dulu kan orang sebut "FOLIO"..
yang binding guna ring tu..
ingat lagi tak??
cepat cakap ingat..hahaha..

FOLIO nie kan selalunye orang hias cantik2..
design segala bagai..colour2 lg..
kertas nak colour-colour..pastu cover nak cantik2..plastik cover lagi..
xnak kalah ngan member..
kreatif abis la time tu..
cikgu cakap kalo cantik dapat markah lebih..
tulis tangan dapat markah lebih..
kalo gne komputer xdpt markah lebey..
yela kalo fikir logik..
xsemua orang time tu ada komputer..

korang bayangkan la lecturer korang suruh siapkan assignment mcm folio tu..
colour, design segala bagai..
bukan 1 assignment je korg ade..bnyak..
dapat bayangkan x..hahaha..
comfirm xtido nak siapkan assignment tu kan..
skrg lecturer cakap kalo guna manual xdpt markah lebey..
guna komputer dapat markah lebey..(kes assigment statistik KU la nie)

pape pun rindu zaman siapkan FOLIO sebab buat ngn mama & ayah..
rindu..rindu..rindu..
tapi xsanggup nak buat assignment mcm FOLIO time skolah dulu..hehe..

p/s: mengimbau kenangan time skolah dulu (macam xcaye umo da nak masuk 20 =.=")

4 comment:

Khai said... Reply

Ahahaha...dulu bkn main lg..sekarang assignment main staple kt bucu paper pastu antar..punya la mls..haha

ku izzati said... Reply

Khai..
tu pun antar g kedai buatkan...hihi

apik pehe said... Reply

haha..tu semua citer dulu la ku..apik masih ingt..dulu ku ader pakwe kt skolah kn..selalu je dating..haha(wat2 mcm satu sekolah)

ku izzati said... Reply

apik~~
alamak..kantoi suda..hahaha..
xmain la dating kat skola (macam ade je pakwe time tu)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...