20110228

Program TV Saya Sendiri - Ady Budika Contest


assalamualaikum

kali nie KU nak join contest yg diadakan oleh abg ADY..
tarikh tutup die hari 28/2/2011 (ari nie la)..

memula baca tu memang xnak join pun..
tapi dalam class td berangan punye berangan dapat la idea..
tapi idea nie xbest pun..

stop merepek kerepek..

nie header blog abg ADY..
nak join??
sila klik nama abg ADY yang bersepah-sepah nie eh..

ok da tau syarat-syarat die??
jom buat luahan idea~~

Ku nak terbitkan rancangan
info & sukan

tajuk rancangan
"KNI bersama pemain bola sepak MALAYSIA"

konsep
rancangan nie akan di hostkan oleh KU sendiri ye..
sebab da nama pun KNI kan..KU NUR IZZATI..(boley x abg!!cakap boley cepat!!)
rancangan nie akan diadakan tiap minggu..so kira episod la kan..kalo boley rancangan nie sorang pemain tu biar la 2/3 hari bersama dia..baru la tau life dia macam mana kan (host yg demand..haha)..xnak hanya kat padang time tranning je..time lepak kat rumah pun sama..
host turun padang selami kehidupan seorang pemain bola sepak..selain dalam padang aktiviti dorang dgn member..family..kalo de org tersayang pun sama gak..tapi xsemua privacy dorg tergangu la..ada batas2 nya..
pastu rancangan nie mmg bukan lakonan semula..so xperlu la pemain tu nak cover hensem bila depan camera..just be theirself..
kira rancangan nie untuk rakyat Malaysia tau la life dorang nye pemain..
susah ke??senang ke??
ada orang kenal dorang x time luar padang..
dorang mcm artist ke or macam orang biasa je..
so rancangan nie akan kupaskan semua tu..

nak siarkan di mana??
nak siar kan di tv3 sebab tv3 dapat liputan yang meluas..
nak weekend..tak nak weekdays sbb orang bekerja..
weekend plak malam sebab orang bersama lepak bersama family..

macam mana nak tarik penonton??
ramai rakyat Malaysia suka kan sukan..
lagi-lagi bola sepak kan..
so buat iklan kat tv3..ntv7..tv8..tv9..
radio hot fm..
before rancangan nie start jemput host die cite kan pengalaman die bersama pemain-pemain bola sepak (KU la nie..haha)
then ada kan kuiz terkumpul / mingguan untuk penonton..
hadiah kuiz terkumpul bercuti bersama pemain bola sepak Malaysia..
kuiz mingguan dapat berjumpa & bermain bersama pemain bola sepak Malaysia..
best kan!!

abg ADY!!!
boley tak macam nie???
ok..ok..ok..
fuhh kiri..fuhh kanan..fuhh depan..
opsss terkena muka abg ady plak..sori eh..haha
nak froggy!!
opsss...mintak-mintak dapat..
xdela..join pun suka-suka je..da tau xakan menang sbb ramai yang join..



kenapa bola sepak??
sebab KU mmg minat tengok bola sepak!!
kalo x, xde la bersusah payah g snap pic ari tu..


p/s: abg ady!!kalo nak tukar host pun tape..nme rancangan pun jgn lupe tukar~~

10 comment:

HAZWAN17 said... Reply

nk jemput pemain bola sepak amatur tak dalam rancangan tu?haha

ku izzati said... Reply

hazwan!!
boley je..jd pengacaran ngn ku..hahaha..
tapi sape??

Inspirationalefeks said... Reply

gudluck k :) .. hehe

Ezay Hadry said... Reply

kreatif gak tu ku izzati
ganbatte!!!

ku izzati said... Reply

Inspirationalefeks

tq2~~tp mcm xde harapan nk mng je..

ku izzati said... Reply

Ezay Hadry

kreatif ke??mcm tah pape je..last min idea..xmenarik pun..
btw..tq ^^

fRaMe+LenSeS said... Reply

minatnya kamu dengan bola sepak.. tahniah.. ;)) Nadh sokong kamu.. ;))
tapi jgn lupa kasi tiket VIP nak dok depan tgk kamu berceloteh. ;)

ku izzati said... Reply

Nadh~~
a'ah..dulu minat2 mcm tu je..lepas dpt jumpe dorg rse jatuh cinta plak..hehehe..tq eh sokong ku..nadh!!boley je..minx abg ady sponser..hihi

Regen's Weblog said... Reply

Salam kenal dari blogger Indonesia....Mari kita eratkan silaturrahmi antar sesama blogger...
Dan tak lupa budayakan saling berbagi tanpa harus membebani orang lain

terbang tinggi said... Reply

gud luck~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...