20110312

jelajah USIM

assalamualaikum

sabtu lepas KU g USIM kat NILAI..
g pun sebab ANIP ajak teman die jumpa kawan dia..
lagipun kawan kitorg GROUP 91 ade sana..
so ikot jela..bila lagi nak jejak kaki sana..

sampai sana terasa femes jap..
kat FST je ramai giler kenal KU..
tapppiii~~~
KU sangat susah nak ingat orang..
sorry la korang..
yang matriks kenal lagi..
lagi sadis kawan skola dulu tegur..
dah la PRESIDENT kelab pencegah jenayah..
that means my KETUA la..
sebab KU PENOLONG PRESIDENT..
malu kot time tu..

a few picture yang sempat KU snap time kat USIM..

view depan CANSELORI..

bangunan CANSELORI..

kami ber"EMPAT"..lagi sorang xnak snap gambar die..


tetamu USIM..ngee ^^

nak gak snap 1 pic kat USIM..
gemukksss =.="


pape pun sangat njoy kat USIM..
student die sume peramah..

6 comment:

apik pehe said... Reply

hehehe..p usim x ajak apik pon

Opah Kentang said... Reply

bestnyer p usim :)

pemetik bintang said... Reply

ku , nnti law nak g ag ajak k :D
rasa mcm nak pegi T.T

ku izzati said... Reply

@apik pehe
apik!!jauh sgt la nk ajak..

ku izzati said... Reply

@Opah Kentang
best!!jom la g..

ku izzati said... Reply

@pemetik bintang
myny!!ari tu last min kot..anip da de kat station ktm..sbb tu xajak spe2..die tggu ku siap pun 3 train terlepas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...