20110219

kenapa perlu BENCI



assalamualaikum..

apa khabar sume??
korang ade BENCI sape-sape tak??
jangan BENCI-BENCI tak baik tau..
hehehe
cakap kat orang pandai KU nie..
diri sendiri pun ade BENCI orang gak..
KU BENCI bersebab ok..

dari observation KU & ape yang KU dengar
(macam buat experiment plak kan)

ramai yang PUTUS CINTA / BERPISAH mesti nak BENCI pasangan dorang..
perlu ke??

BENCI sampai

kutuk-kutuk..
buat dorang sakit hati..
marah-marah dorang then publish kat wall fb..
delete wall status bile dorang komen..
block fb dorang..
delete segala jenis account social network dorang..

PERLU KE??

bagi KU tak perlu la..
kalo dah xde pape lagi just buat macam biasa je..
try untuk jadi kawan semula..
kalo tak nak jadi kawan pun xyah la nak buat yang kat atas tu..

nape ku cakap macam tu..
sebab KU susah untuk cakap KU BENCI dia..
da xde pape pun still contact / keluar sama-sama..
event sampai sekarang pun still nak amik tau tentang dia..

i'm trying not to care bout u anymore..
but i can't..
hope 1 day i will~~
(menanti saat itu)


pesanan!!
nak keluar jalan2 kl..walaupun isnin malam de mid sem math..otak da xboley nak fikir..mencari ketenangan dulu..nanti malam baru study..jom sape nak ikot???

8 comment:

iNfo Klasik said... Reply

eh..benci2 lak..tapi memang selalu macam tu orang perempuan, kalau sayang mereka la yang paling menyayangi pasangan mereka tapi kalau berpisah mereka la yang paling dibenci. Kenali latarbelakang serta hati budi tu penting dalam sesuatu perhubungan. Cinta bukan sekadar kata-kata ucapan dari mulut tetapi ianya juga perlukan keikhlasan yang lahir dari hati masing-masing.

iszieylyanziy said... Reply

saya benci die,,tapi jauh disudut hati,,saya sayang dia sangat dan masih berharap,,huhuuh

FurBall said... Reply

betul tuh.tatau nape skrg nih ramai sgt yang macam tuh.padahal sebelum berkasih dorang kawan baik lah punya.kenapa tak teruskan persahabatan itu??memutuskan silaturrahim kan salah~_~

ku izzati said... Reply

iNfo Klasik

hadi~~setuju tu..tapi lelaki skg pun da pandai benci2 nie..hahaha

ku izzati said... Reply

iszieylyanziy

npe benci2 nie??jgn benci2..nanti diri sendiri yang sakit..

ku izzati said... Reply

FurBall

betul2..try la jd kawan biasa balik kan..xsalah pun..lg memahami ade la..so xkan menyakiti lg ..

Intan said... Reply

benci tapi sayang..

belum pernah alami lagi kes macam nie..

mungkin benci tue adalah 1 cara unutk melupakan kenangan pahit.

teddyuna said... Reply

benci itu normal tapi kalau bnci jgn bnci sgt.. ;) kan kan kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...