20110220

pabila suara halus membisik~~


assalamualaikum..

stop jap dari study TEKNIK MATH..
sebab tak focus pun study..
hohoho..
da la ngantuk..
then dengar lagu sambil study MATH..
Ku study MATH & FIZIK mmg dengar lagu..
xde effect sgt sbb juz kira-kira je..

then time nga study tu tetiba je ade suara-suara halus membisik..
membawa kepada kenangan dahulu~~
nie yang tak sukeeee nie!!!! MySpace
tetibe je teringat pesanan ncik awak time matriks dulu
time nak final sem 2..huuuu~~

time tu ncik awak tnye Ku nga wat ape & kat mne..
ku jawab la kat library study & dgr lagu..
then ncik awak pun cakap la..

1. study di tempat yang betul & sunyi tanpa gangguan
2. time study tu jangan dengar lagu..

then Ku tnye la mcm mne ncik awak study..
then die mesej

antara pesanan ncik awak

1. focus dalam class..(kalo temperature tu 100 la)
*kalo dah bdk science tu xlari dari sciencenye..hahaha*

2. kalo subject yang banyak kena hafal tu tiap-tiap hari baca 2-3 kali
*xsangka ncik awak mcm nie*

3. kurang kan bergosip dgn kakak awak..
*hahaha...nie bukan kutuk org ok..gosip diri sendiri je*

4. bercakap bila perlu
*ncik awak mmg xbnyak ckp xpela..*


ncik awak pun de cakap

patut la dia score time exam..
Ku yang study dari pagi smpai subuh ncik awak yang score above 3.50..
hohoho..

p/s: jom sambung study semula ^^

3 comment:

CIK GADIS said... Reply

mmg tyme nk stdy kan slalu ja ada sora2 halus mmbisik.mmg geram kan..grr!! =)

RAHSIA WANITA

Qistina said... Reply

ku jenis yang xboleh fokus bljr klu dgr lagu....
tapi slalu gak wat camtu....huhu

TAYAR PANCIT said... Reply

hai saye da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-seorang-blogger-yang-aktif.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...