20101226

tahniah..tahniah..tahniah

assalamualiakum

tahniah malaysia!!ku bukan la pandai sangat nak komen pasal game tadi..yang ku tengok macam kucar kacir skit time depan pintu gol masa awal2 second half..tapi still boleh score..masa 1st half nampak macam susah nak menang je..tapi team malaysia memang terbaik la..pendapat ku la..(seorang remaja perempuan yang minat bola..).. puas menjerit..oppss..over plak..ku memang over skit bila tengok bola..hehehe..kalo kat umah memang riuh la dengan ku menjerit sampai adik yang kecik marah..

pape pun tahniah malaysia..kat indonesia score lagi 2 gol..jd 5-0..hehehe..puas tengok tadi walaupun tak g stadium tapi semalam dah pegi amik feel..hehehe..beli jersi malaysia sebagai sokongan je..nak beli tiket bukan tak mampu tapi tak mampu nak pegi bukit jalil je..

p/s: waiting for the next match ^^

4 comment:

.ima. said... Reply

memang terbaik ar dorg maen arinie kan? ;) btw ima tag ku kat contest! :)

ku izzati said... Reply

a'ah..tp ku tgk 1st half mcm xbley nak score..tp 2nd half dorg tukar corak permainan ok la..nanti ku buat ye

Weyda Yahya said... Reply

malaysia mmg terbaek!;)

ku izzati said... Reply

semestinye ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...