20101216

sebelum 20

salam

update blog lagi!!!winkwink..sampai ade orang tegur aku sekarang da addicted ngn blog..hahaha..
hobby baru..lalala..

kali nak bukan nak cite pasal 20 or pape berkaitan number
tapi nak cite pasal hang out semalam ngn kawan
kawan group 1991 edisi kedah..hahaha..kitorg kenal zaman friendster sampai la ke fb..

peserta
::ku nur izzati::
::syuhada a.k.a cekadak::
::afiq::
::azmeer a.k.a ken::

tempat
::mcD city plaza::
::kedai makan (xtau nama)::
::alor star mall::
::rumah ku nur izzati::

aktiviti
kitorg berkumpul di mcD city plaza dulu..time ak sampai dah ade ken ngn cekadak..so kitorg tunggu afiq yg dr sg petani..mse tunggu nie sempat la merasa ice cream ken belanja..1st time jumpe da belanja icecream..hehehe..thanks ken ^^..yang lain da penah jumpa kat kedah time tu 1st time kitorg jumpa..ken je bru 1st time jumpa kat kedah sebelum nie jumpa kat negeri sembilan..jumpa pun sebab dia tolong aku belikan tiket nak balik kedah..hehehe..(back to the topic yer cik ku)..lepas da abis makan kitorg pusingpusing city plaza..bawak ken jalanjalan..hahaha..tp hakikatnye dia yang jalan depan kitorg..lepas da pusingpusing..beli ape yang patut & afiq da sampai so kitorg gerak g jumpa afiq..da jumpa pun time lunch so ape lagi g la cari kedai makan..pusingpusing lastlast g la kedai makan ape tah nama sebab ken nak makan nasi..lepas makan kitorg gerak g as mall nak beli tiket wayang cite "hantu kak limah balik rumah"..naik kereta ken yang semestinye driver nye ken la..hahaha..aku pemandu pelancong(pemandu gak)..bagi arahan..wee~~da sampai kitorg terus g beli tiket..ken beli tiket jam 1.45 ptg..time beli pun da 1.45 ptg tapi kitorg belum solat lagi so g solat dulu..jam 2.00 ptg baru masuk tengok..cite die boley la ken cakap "ngangkung" lagi best..aku tak tengok pun cite "ngangkung"..sebab penakut tak hingat dunia..cite kak limah nie pun lepas ken ckp cite nie xseram..biasa je..beranikan diri jela..tp ok la..xtakut..hehehe..lepas abis kitorg lepak kat kedai makan dalam as mall..makan laicikang dulu..borakborak then balik..ken dengan baiknye nak hantar aku balik umah..so aku dengan baik hati ckp ok je..so sekali lagi jadi pemandu pelancong..hehehe..da sampai umah aku mama xde kat umah..so dorg decide xnak masuk..kitorg snap picture jela kat kawasan luar umah..da habis snapsnap picture dorang pun balik hantar cekadak..then hantar afiq g amik kereta..sangat enjoy dapat kuar dengan dorang ^^


kegilaan kitorg bila berjumpa ^^

ku..ken..afiq..syuhada

p/s: entry panjang terlebey..hehehe..btw..thanks korang spent time together & thanks to camera afiq ^^

7 comment:

cekadak said... Reply

hehe..like!

ku izzati said... Reply

tq2~~
sume mende ak nak story mory kan..hahaha

azuha rahimi said... Reply

asal tibe2 rase jeles2 ni....

pemetik bintang said... Reply

arrgghh~~`
saya x jeles T.T
sobs sobs

ku izzati said... Reply

azuha~~jgn ade perasaan begitu..hahaha

myny~~bgus2 kalo anda xjelez..wink2~~

pikapie said... Reply

kawan kawan alam maya dah tukar jadi real ye? jadi maya karin pulak? ;p

ku izzati said... Reply

pikapie~~a'ah..rapat mcm kwn 1 skola..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...