20101219

baru..baru..baru

assalamualaikum

new sem start esok!!adeh..ak baru je sampai UKM around 6.30 ptg td..sampai2 je terus g pejabat amik kunci bilik..then naik letak beg turun amik barang kat tingkat 2 bawak naik tingkat 3..dah la banyak barang penat kot..dah angkat barang sume kena plak unpack..hadooiii!!nie la problem nak unpack..serabut je rasa tengok bilik penuh dengan barang..so aku pun unpack la sikit2..sekali check my boyfriend xde la plak..adeh..sedey kot..baru je plan nak berdating malam nie before start kuliah esok..huhuhu..check2 rupa2nye banyak lagi barang aku xde..omg!!hope ada la kat tempat ak simpan brg 2..

esok da start new sem da..perasaan??xtau la nak cakap macam mana..tengok jela esok..sorry la rakan bloggers yang singgah tapi tak terima kunjungan balik buat masa terdekat sebab da start new sem so busy dengan study..kalo ada masa baru la boley blogwalking ^^

sampai sini dulu..nanti update lg ^^

4 comment:

pikapie said... Reply

selamat start new sem. ;))
selamat study. :)

ku izzati said... Reply

tq2~~

ieMa ackLes said... Reply

slmt mnempuh sem baru...
stdy smrt...
:)

ku izzati said... Reply

tq iema!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...