20101226

Saya Blogger KEDAH




nak join??klik je sini ^^

setelah sekian lama nak join tapi tak berkesempatan so hope kali nie dapat join ^^.. (eh bukan tengah join ke nie cik ku)

saya blogger kedah sebab saya orang kedah!!hehehehe..
nie bendera negeri saya..



jom2 jawab soalan yang di sediakan ^^

Nama anda - nama manja atau glamer
nama penuh: Ku Nur Izzati Binti Ku Ahmad Nasir (ikot ic nie)
nama glamer: ku..kunur..izzati..zati..zaty..kni..
nama manja: along & kakak

Status anda - sudah kahwin ke belum, anak berapa ramai, isteri berapa orang, heheh..
belum berkahwin..so memang xde anak la kan..hehehe..
status buat masa sekarang single lagi..xnak sebarang comitment selain study..so berchenta dengan segala jenis subject fizik..

Cara hubungi - contohnya Facebook dan twitter, email boleh juga (mana tahu kalau ada orang nak panggil masuk tv atau suratkhabar). no telefon tidak digalakkan.
fb je la yang 24h/7d (tipu je) ..search ku nur izzati..tak pun klik link nie ku nur izzati..nak email boley je tapi lambat la skit nak reply..kni_izzati@yahoo.com.my

Daerah/Jajahan - di mana anda tinggal
daerah alor setar

Tempat tinggal - jangan bagi alamat seperti dalam mykad pula, cukup sekadar bagi nama kampung, taman, felda, atau estet mana.
tinggal di blablabla..hahaha..ok2..tinggal di simpang empat kangkong (maybe banyak kangkong kot) ..ala..jalan lama nak g SP la..kalo tak tau buat2 tau eh (ak sendiri pun xtau nak explain)

Apa yang menarik di tempat anda - contohnya ada gua ke, ada lombong emas ataupun ada puteri bunian. heheh.
tempat menarik ade sawah padi kat belakang rumah..ade sungai..suasana kampung tapi kampung moden la...xbest betol..nak kampung yang betol2 kampung..baru best..boleh nampak gunung jerai..dari jauh jela..


boley mancing tau..anak buah saya^^

sungai dibelakang-belakang rumah ^^

p/s: cheq susah nak speaking kedah tulen..

17 comment:

akubersamaCahya said... Reply

salam 1 kedah.. hehehe
sungai yang panjangggggggggg...
tapi dekat jalan besaq, hehehhe

ku izzati said... Reply

sg depan umah sy je tu..terusan wan mohd saman

kay yea said... Reply

sy blogger putrajaya~~

ku izzati said... Reply

kay yea!!hyep blogger putrajaya ^^

mnt6277 said... Reply

belakang umah ada sungai best tu!!
belakang umah aku ada umah je,tepi kanan kiri,depan pun sume umah...camne tu ^_^

KesengalanMaksimas

ku izzati said... Reply

xla belakang umah..belakang umah ada umah..belakng tu baru ada sungai

Wahida Nasution Thakhrim said... Reply

mesti best depan rumah ada terusan..

ku izzati said... Reply

tapi ada jalan besar tak best..sbb busy ja jln 2..

elnino moona said... Reply

salam kenal..

blogger sabah dtg jalan2.. :)

Cik Tqah said... Reply

saye pon org smpg 4..kenape xkenal anda?

chegu abbas said... Reply

chegu pon sama ,,,blogger kedah jugak..da follow...da...jagn lupa komen blik yer hihihi..n follow la skali..
http://muhamadabbasbinmohdamin.blogspot.com/2010/12/saya-blogger-kedah.html

ku izzati said... Reply

elnino!!salam kenalan ^^

ku izzati said... Reply

cik tqah!! dulu skola mana??

ku izzati said... Reply

chegu!!nanti sy g melawat eh

deqdeq said... Reply

salam blogger kedah....apa habaq?
DeQdEq org SP

ku izzati said... Reply

hyep deqdeq!!baik2 aje

saya KILA said... Reply

saya blogger sabah ^^
tapi che suka slang kedah !
hehe =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...