20101229

hari ini dalam sejarah

assalamualaikum

hari ini dalam sejarah..wah2!!ape yang dalam sejarah eh..ade orang datang melamar ke??ke dapat durian runtuh..hahaha..xde la actually ari nie rasa semangat lebih sikit dari selalu..hahaha..

ari nie lepas class electricity & magnetic ku pegi fakulti mathematics untuk register class tutorial teknik math..jalan lajulaju gak la nak register takut hari yang ku nak register penuh..fuhfuhfuh..dapat gak ari tersebut..lepas register balik bilik sebab class programming pkul 12 tgh hari..

lepas pegi class programming dr tak datang da 30 min kitorg tunggu..borakborak..then balik..tapi ku & the geng tak balik..kitorg snap2 picture dulu..hahaha..aktiviti bosan di kala tak de class & plan nak g PUSANIKA..kat sini de pc fair peringkat UKM..so ade la skit2 barang computer..de jual shawl jgak..so ape lagi..hehehe..shoping-shoping la..da abis shopping naik ke tingkat atas..tengok ramai orang..jalan2 la kat pc fair..

kat pc fair nmpak ade la duatiga orang pkai jersi malaysia yang lama or yang baru..paling terserlah yang colour kuning la..dari jauh da nmpak..tetibe rasa bangga plak..hehehe..mana tak nye ku pun pakai jersi malaysia gak..(motif sebenarnye)..tapi xnmpak sgt sebab pkai cardigan..huhuhu..cover skit la..nanti pe plak orang cakap kan..hehehe..

nie pic gila-gila kitorg!!



jersi malaysia!!nmpak x??

sibuk memilih..

shawl yang ku beli!!



p/s : malam nie tengok final bola!! hope malaysia dapat score lagi ^^

10 comment:

Queen F said... Reply

yeahhh!!

semoga malaysia menang!! :)

cAmca Dan GArpu said... Reply

malaysia boley..sy follow

ku izzati said... Reply

qeen F~~amin..mendoakan yg terbaik

ku izzati said... Reply

camca& garpu~~tq sudi follow..malaysia mmg boley

areteacar said... Reply

semangat ku! hihihi..

ku izzati said... Reply

tikah!!biasa la peminat bola..hehehe..

mimie said... Reply

wahh smgat ek.hehe! m'sia boleh!

ku izzati said... Reply

mimie!!hehehe..malu2..malaysia mmg boley

putERi-kAtEk said... Reply

malaysia boleh!!!

ku izzati said... Reply

puteri katek!!malaysia telah buktikannye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...