20101212

keindahan malam

salam

hyep2 sume..ape khabar??hope sume ceria la mlm nie eh..hehehe..seceria mentari pagi walaupun kat kedah hujan je ari nie..tp alhamdulillah malam nie xhujan..kalo x mesti best je tido..ngee~~

cakap pasal keindahan malam tetibe teringat plak setaun yang lepas..yeah da setaun da berlalu..aktiviti selalu time balik matriks or on da way balik umah mesti tengok bulan, bintang,gunung, & keindahan malam..sangat best..teras
a damai je..naknak ada orang temankan tengok sume nie..lg la best kan..hahaha..walaupun jauh tapi tetap dekat di hati..macam orang ckp kalo rindu pandang bulan sebab kita akan tengok bulan yang sama sebab bulan ada 1 je..so selalu la kitorg buat time balik ke destinasi masingmasing..ok ku nur izzati sila stop ingat mende yg da lepas..

actually aku rindu perjalanan malam..dulu time balik matriks selalu balik memalam..bus pkul 11.30 pm..sebab kalo balik pagi takut nanti sampai bus station seremban da lewat petang then amik bus g kuala pilah then kena amik taxi balik matriks..sampai gate da tutup..susah macam tu..so balik malam smpai seremban subuh..tapi sekarang study da dekat sikit..so amik bus pg sampai petang..lagi pun life kat u xkesah nak balik pukul bape pun..xde orang amik tau..hahaha..

so aktiviti aku time kat kolej kediaman suke lepak study kat bawah langit..best..dapat hilangkan stress & paling penting dapat tengok bulan bila time langit cerah sebab dengan harapan seseorang pun tengok bulan yang sama..hehehe..kije gile kan..tapi peduli ape..janji tenang & mendamaikan..try la buat ^^


sangat cantik!!

14 comment:

pikapie said... Reply

time malam malam kat matrik memang best. :D

ku izzati said... Reply

matriks mne dulu??

pikapie said... Reply

kedah.hohoho. batch 08/09. :D

ku izzati said... Reply

owh..kmk cantik..

pikapie said... Reply

heheee. taw tape. ;D

ku izzati said... Reply

da tau..dulu course ape??hehe

pikapie said... Reply

sains hayat. hehe.
budak bio=nerd.
tu tak betol taw. hahaha

ku izzati said... Reply

xla..budak bio=suke membaca..
bru btol..hahaha

areteacar said... Reply

malam yang indahhhhhhhh...

ku izzati said... Reply

tikah~~mlm nie mlm yg nyaman..

Mentadak Mentadu said... Reply

fuh...bulan penuh xpenah xcantik kan?? suka3

ku izzati said... Reply

yupz..sgt cantik kan..

eziatulsyahirah said... Reply

cantik bulan tuu! ;)

ku izzati said... Reply

a'ah..tenang je tgk kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...