20101230

lelaki idaman

assalamualaikum

kali nie entry tetang lelaki idaman..wah2 kamu ku belajar tak abis lagi da fikir lelaki idaman plak..huhuhu..okok..meh sini ku nak gtau tentang lelaki idaman ku (ok..tipu je)..hohoho..

ok stop ngarut ye ku nur izzati..sila sambung story anda..

actually macam nie..tadi lepas class tengah hari baca la newspaper(orang baca pagi baru dapat input) Berita Harian banyak cite pasal bola sepak..happy je tengok gambar team malaysia..then baca tentang reaksi family beberapa orang player..antaranya sharul idlan talaha..ashari..safee sali & family fahmi..

korang pun tahu kan yang sharul idlan talaha & ashari da kawen..so kat paper memang pasal wife dorang la..best kan mesti bangga ada husband macam tu..sempat la ku berangan kejap sambil gitau roomate yang ku nak husband yang pandai main bola (gatal nak kawen)..

penah masa keluar dengan abg wan yang sengal (adik yang kejam nie ngutuk abang sendiri) ada tanya pendapat dia tentang pasangan anda yang tak minat tengok bola sebab abg wan nie kaki bola..eh2 bukan kaki dia bola..tapi suka tengok match bola & main bola..ku cakap kat dia kalo girls xkesah xminat bola..then dia mencelah tanpa signal..
"kamu nak cakap nanti husband kamu tak suka bola la eh..nak cakap kamu tengok match sorang-sorang awal pagi husband kamu tido dalam bilik"..
ku jawab..
"a'ah..nanti orang tengok sensorang..then jerit sensorang..husband orang sedap je tido..pastu bangun nak g keje dia da siapkan breakfast untuk orang..best tu.."
(imaginasi yang sangat tinggi)

ok sekarang nak buat pemintaan..

"incik awak saya nak incik awak pandai main bola sepak yer..tak main dalam game je..saya nak incik awak suke tengok match bola juga eh..tak nak saya sorang je tengok awal pagi tapi ncik awak sedap membuta.."
(sila tutup mata sekarang sebab ku nur izzati sedang berangan)

pastu ku nak ncik awak seorang doktor/enginner (mesti ade yg muntah hijau) yang pandai main bola..(demand di sini ye)..ade ke doctor yang suke main bola & tengok match bola??enginner ade la kot..

lagi ku nak itu..nak ini..nak bla..bla..bla..bla..demand lebey je...habuk pun tarak..
(sila stop ku nur izzati sebelum anda bertambah merepek kerepek)

p/s: suka berangan & ncik awak tu xde kaitan dengan sesape ye..^^

4 comment:

Weyda Yahya said... Reply

harini semua cerita pasal bola..hehehe
tahniah malaysia!

ku izzati said... Reply

hehehe..a'ah..musim bola..

putERi-kAtEk said... Reply

dan dan nk org yg pandai main bola.....hahahaha

ku izzati said... Reply

hahaha..katek!!dari dulu lg..kalo bley nak yg pandai main bola..tapi ncik dulu xske bola..so syarat baru la kirenye nie..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...