20110408

SKRIP PERTAMA

assalamualaikum

busy..busy..busy...
sorry la pada yang singgah tapi tak balas jejak..
nanti KU balas jejak ye..
jangan la majuk tak nak singgah dah...
hehehe..

ingat tak KU penah post sinopsis skrip yang KU kena buat??
ingat ke x??
kalo ingat bagus la..
kalo tak ingat klik je PENULISAN SKRIP..

KU kena buat skrip drama pentas untuk 1 jam pementasan..
actually KU tak guna pun sinopsis tu..
KU buat sinopsis baru..
hehehe..
1 week je siapkan skrip nie sebab da kena submit untuk FESTIVAL SENI UKM..
23/3/2011 KU start buat sinopsis
30/3/2011 da kena submit..


baca la sinopsis kat bawah nie..
then komen la ape yang patut untuk next skrip maybe..hehe

klik untuk tumbesaran...

cover skrip yang da siap untuk submit..

nie laporan bersama seniman negara ke enam..

actually tak penah pun terlintas nak buat skrip..
novel ade gak la terlintas nak buat..
sebab dulu ncik awak selalu perli bila KU addicted dengan blog..

ncik awak : da addict dgn blogging..hahaha
KU: haha..a'ah da x addicted dgn ym n fb da..
ncik awak : lepas nie bleh wat novel lak. 'ayat-ayat keni'

ncik awak sangat kejam kan..hahaha

pesanan untuk ncik awak!!
sorry awak sy xbuat novel la..sy up skit buat skrip...
nanti sy buat novel 'ayat-ayat keni dengan ncik awak'..
nga tunggu ending je nie mcm mne..
berpisah selamanya or kembali bersama..
hahaha..


p/s: sunrise kat broga xupdate lg!!!next time yer kengkawan..

4 comment:

aNiss :):) said... Reply

wah.. buat skrip sendiri.. respect lahh kat awk :)

Ap said... Reply

yaw fellow scriptwriter.
good luck with ur play :)

Ap said... Reply

yaw fellow scriptwriter.
good luck with ur play :)

Baby Cute said... Reply

nak kenal ncik awak boleh? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...