20110419

2 dilaporkan terbunuh!!


assalamualaikum..

alhamdulillah..
minggu nie da berjaya membunuh 2 paper..
subject killer untuk budak-budak course tahun 1 course FIZIK di UKM..
paper STATISTIK GUNAAN dengan ELECTRICITY & MAGNETISM..

STATISTIK 18042011
actually STATISTIK xde la susah pun kalo nak compare dengan TEKNIK MATH..
tapi tak tahu kenapa dorang cakap susah..
nasib baik soalan dia still senang untuk di jawab..
carry mark untuk subject nie xtahu lagi dapat berapa..
tapi hope dapat result ok la untuk subject nie..
yang sedih masa tak cukup!!!
siap pun cukup2 masa je..
2 jam untuk 4 soalan!!
serius ramai cakap tak cukup..

ELECTRICITY & MAGNETISM 19042011
baru je bunuh paper nie petang tadi..
best giler jawab paper nie..
walaupun baru start study petang after paper STATISTIK..
time study semalam serius tak faham ape..
sikit2 je..
pagi tadi study baru faham sikit2..
selebihnye tawakal..
masuk exam sangat happy tengok soalan dia..
same je dengan past year yang KU jawab..
laju je jawab walaupun de 2 soalan yang tak sure..
tapi at least kalo suruh define dengan kasi meaning boley la jawab..
paper nie pun tak tahu carry mark lagi..

sem 2 nie baru terasa g jawab exam dengan jaya nye walaupun study last minutes...
bangga jap tinggal lagi 2 paper..
hahaha...

TITAS & PENGURUSAN EMOSI..
paper nie objective je..
so baca & hitamkan nanti..
weee~~

coming soon..
TITAS 25042011
PENGURUSAN EMOSI 27042011

pesanan
pada yang belum habis exam @ baru nak study week
all da best la eh..
student UKM dah nak habis dah exam..hihihi

4 comment:

Telaga Putih said... Reply

next paper 25 n 27?? ahahhahaa (gelak guling2)

saya abes 22.04.2011.. nmpknya, ayat awk y ni.."student UKM dah nak habis dah exam..hihihi" xley guna la.. ahahha

ku izzati said... Reply

@Telaga Putih
paper 25 ngn 27 xyah study da..haha..awk nye paper je abis 22 nie..org lain??hahaha..kitorg mostly da prepare nak balik da..

Telaga Putih said... Reply

uitm majoriti da blk da 27.04.2011.. sbb mmg ktorg exam seminggu jek.. hehehee

Cik Bidadari said... Reply

adoi bunuh lagi... sabar ajalah... nie bila nak benti bunuh subjek nie? ayakkkkkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...