20110427

gonna miss u!!!


assalamualaikum..

akhirnya tamat sudah sesi 2010/2011 di UKM
kejap je kan dah setahun..
macam tak percaya je dah habis untuk sesi nie..

macam-macam emosi ada..
happy..
excited..
sedih..

happy sebab dapat abiskan sem 1 & 2..

excited sebab dapat balik rumah!!
dah lama tak balik umah sejak cuti mid sem ari tu..

sedih sebab nak berpisah dengan kengkawan..
mesti rindu dorang cuti 4 bln nanti...

pape pun..
setahun di UKM as 1st year student memang banyak memori yang best..
mengubah KU NUR IZZATI yang dulu nye
pendiam..
xsuka tegur orang..
susah nak senyum..
susah nak rapat dengan orang..

kepada

KU NUR IZZATI yang
cakap banyak..
tegur orang lain..
boley senyum..
yang senang bersama dengan sesiapa saja..

tapi 1 je tak berubah..
dari masuk UKM sampai sekarang susah nak lupakan ncik awak walaupun almost 1 year..

gonna miss memori sebagai 1st year student!!!
sem 3 banyak lagi perkara & memori baru akan tercipta..


sem 3 still single or ade yang berjaya membuka pintu hati nie??
just wait & see..

8 comment:

Along Usop said... Reply

good luck !! =)

mohdhafifi said... Reply

teringat lagu gotta be my gurl

hehee

| gad1s s0ypans | said... Reply

a,ah....
dh abes 2010/2011....
(=

Encik Suami said... Reply

BAGUSLAH PERUBAHAN TUE.TUE NAMANYE PERUBAHAN YG POSITIF.

NAPE..LA NIE ADA ORG YG HAMPIR2 MEMBUKA PINTU HATI EK?

JEMPUT TERJAH NEW ENTRY

1) (>.<) Selamat Ulangtahun Sayang (>.<)

ku izzati said... Reply

@Along Usop
tq along!!

ku izzati said... Reply

@mohdhafifi
terigt plak ye lgu tu..hehe

ku izzati said... Reply

@| gad1s s0ypans |
sesi 2011/2012 plak..pastu tggal lg 1 year...

ku izzati said... Reply

@Encik Suami
yupz..perubhan positif..belum ade lg la..nga menanti..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...