20130605

Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy Murah!!

Assalamualaikum..

Beauty On9 Shop telah memasukkan 1 lg produk yang berkesan untuk kesihatan..
saya memang pengguna setia Vitamin C Pahang Pharmacy..
InsyaaAllah berkesan


jangan risau vitamin nie mendapat kelulusan



Antara fungsi VITAMIN C 1000MG dari keluaran PAHANG PHARMA (NO KKM :MAL06051404X) ialah :

* Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
* Megecilkan pori2 kulit
* Menaikkan seri muka
* Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
* Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
* Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
* Merawat jerawat di wajah & badan
* Mengurangkan jeragat pada muka
* Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
* Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
* Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
* Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
* Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
* Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
* Meningkatkan penglihatan
* Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
* Membantu sistem peghadaman
* Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
* Ibu mengandung juga boleh amalkan.
* Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak

Vitamin C juga membekalkan vitamin yang mencukupi untuk badan disamping mnghilangkan parut jerawat serta memutihkan, lembabkan kulit.

KEBAIKAN VITAMIN C:
-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
-Anti penuaan dan anti kedut
-Mengatasi masalah resdung dan alahan
-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
-Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
-Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
-Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
-Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
-Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
-Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
-Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
-Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
-Merawat jangkitan saluran kencing
-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain
-Dijual hanya oleh pengedar sah sahaja, Jangan takut atau ragu dengan Vitamin ini

Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

SANGAT SESUAI UNTUK:
*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

CARA PENGAMBILAN:
-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

KANDUNGAN SETIAP TABLET:
sodium ascorbate - 563mg
calcium ascorbate - 605mg
vit c - 1000mg
zinc - 5 mg
citrus bioflavonoids standardized extract - 100mg
hesperidin - 30mg
rutin - 50mg
grape seed extract - 5 mg
rosehip fruit extract - 5mg

pm/sms/whatsapp 0136438500 for best price~

5 comment:

Iszieylyanziey Istiqomah said... Reply

okay ke vit c nie??heee

ku izzati said... Reply

@Iszieylyanziey Istiqomah bg Ku utk immune sistem sgt bagus.. time demam teruk + pening + muntah + batuk + selesema hari tu Ku makan vit c nie je.. alhamdulillah cpt baik.. batuk & flu dalam bpe hari je..

cici florence said... Reply

hi, sy org sabah,kalu nak order mcm na ya??

HIGH TECH said... Reply

brapa rm?bleh pm tak?

Alli said... Reply

Nak jual RM80 sebotol gak ke? Kat farmasi tak sampai RM30 pon. Hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...