20130610

Kek Lapis Sarawak

Assalamualaikum..

sihat readers?? hee..
curi-curi masa update blog sket.. exam fever dah start da hari nie kat UKM..
my 1st paper 12hb nie.. wish me luck tau!!
final exam for the final year.. gonna miss exam fever.. aaaaa!! sedih plak rse.. sobsobsob..

puasa pun dah tak lama lagi kan..
ada lg 29 hari.. tak sabar tak sabar tak sabar~

ohh ya.. nak bgtau nie.. Beauty On9 Shop ada jual kek lapis Sarawak.. sangat sedap tau.. kek lapis nie orang Sarawak yang buat tapi tinggal di Selangor..
sesape yang nak membeli atau order untuk raya nanti boleh la pegi ke Beauty On9 Shop untuk tgk jenis-jenis kek lapis yang dijual.. harga sangat berpatutan..
untuk raya pun boleh order.. 50% deposit.. tempahan untuk raya sehingga seminggu sebelum puasa..
rugi tau tak cuba.. seriusly sgt sedappppp~

untuk pertanyaan boleh whatsapp/sms 0136458500







 


 Pek percubaan.. Kami akan sertakan 4 jenis kek yang popular di musim Perayaan

SET A

- kek lapis blueberry cheese
- kek lapis tembikai
- kek lapis Massam Manis
- kek lapis Lapis India

Set B

- Kek lapis blueberry cheese
- Kek Lapis mami jarum
- kek lapis oren chip
- kek lapis coklat rice

 

**************************************************
jom like page Beauty On9 Shop untuk harga yang terbaik bagi VCO Catalyst & Vitamin C 1000mg Pharma Pahang..

2 comment:

Schajar McFlurry said... Reply

Sedapnyer kek lapis! All the best exam nnti ye. InsyaAllah boleh :)

Darwisyah 'Ufairah said... Reply

benda penting yg mesti dbeli lw pegi srawak ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...