20130611

Bedak Sejuk Tanaka | Murah!!!

Assalamualaikum

PROMOTION AWAL RAMADHAN 2013!!

http://kni2907.blogspot.com/2013/07/promosi-ramadhan-bedak-tanaka-murah.html

update 10 Julai 2013
**************************************************
hari nie Beauty On9 Shop ada produk baru!!
produk hot.. panas.. panas..
panas macam pisang goreng panas tau..

Bedak Sejuk Tanaka in da house!!!
tak tau bedak sejuk Tanaka?? bedak yang Nora Danish guna tu.. meh sini tengok gambar

nie la bedak Tanaka yang ND guna..

cantik kan kulit ND lepas guna bedak Tanaka nie.. siapa tak nak kulit macam nie kan..


bedak Tanaka yang Ku jual original dari Myanmar.. bedak yang sama macam ND punya.. jangan risau.. yang beza sticker je.. bedak Tanaka Tate dah out of stock.. Ku dah email dorang..

sesuai untuk lelaki & wanita.. dewasan & kanak-kanak..

Tanaka powder diperbuat daripada kayu tanaka yang sgt berkesan utk semua jenis kulit (berjerawat,sensitif,normal,berminyak)
Tanaka Powder adalah produk 2 dalam 1 iaitu boleh dijadikan BEDAK SEJUK atau FOUNDATION. Bedak ini berbau lemon.

-Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan

harga semalam..
1 RM 25 free postage..
2 RM 50 free postage + free gift..
 untuk Sabah & Sarawak tambah RM5

harga terbaru untuk 40g (12 Jun 2013)
pre-order
Semenanjung
1 RM 23 free postage
2 RM 45 free postage
Sabah & Sarawak 
1 RM 23 + postage RM3
2 RM 45 + postage RM 3
*free gift ganti dengan harga promosi*
boleh whatsapp 0136438500
pm page Beauty On9 Shop

terdapat juga VCO Softgel Catalyst, Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy & Kek Lapis Sarawak.. jom like page Beauty On9 Shop for special price!!

9 comment:

Anonymous said... Reply

mahalnyer... harga asal rm11 jer termasuk postage..

Anonymous said... Reply

RM 11 ? wow murah ! you beli kt mana ?

Anonymous said... Reply

i beli lg murah rm 7 hinggit jer

Anonymous said... Reply

@Anonymous u beli kat mne?? i pun nak

Nor Azila said... Reply

@Anonymous

blh sy tau kat mna yg jual rm7 tu

sheryfa said... Reply

Biasala nk bniaga nk untung,nama pun jual online,xpela dah rezeki awk jmpa murah,..mahal atau murah tpulangla rezeki masing2....:-)

Azura Mokhtar said... Reply

salam nak tanya kalau nk beli brg bape sy blh dpt.watsaps sy di no 0182926032 ty..:))

Azura Mokhtar said... Reply

*harga borong..ty

pusakaraya said... Reply

Salam semua,puteri TANAKA,sy..Pengimport/pengeksport tanaka..nak harga special? fast delivery..ABSOLUTELY FREE DELIVERY !!..
Sebarang Pertanyaan :PM sy di
014 2523553 /+66808628863(myammar/thai)
brg masuk setiap hari,clearance kastam/farmasi)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...