20130522

Virgin Coconut Oil (VCO) Catalyst | Testimonial

Assalamualaikum~

dah lama tak update blog.. nie pun curi-curi update blog kejap..
bulan 5 nie sangat-sangat busy..
nak kejar date line utk hantar draf thesis/final year project..
doakan tau tahun nie konvo.. aamiin~

time busy& stress nie selalu tido xcukup.. pukul 3/4 pagi baru tido..
bangun subuh then sambung buat thesis pastu siap g class..
dah macam zombie dah rse.. hehe
tapi..tapi kan.. tido xcukup pun dlm class xrasa ngntuk pun..
still dapat focus lg..
lepas class tido pun 1 jam je ptg.. malam berjaga sampai pagi..
alhamdulillah tido pukul 3/4 pg still senang nak bangun subuh..

nak tau sebab ape??
jeng..jeng.. jeng~


sebab saya makan VCO Catalyst!
tiap malam sebelum tido..
perut nie pun mcm da terbiasa.. kalau malam tak makan vco mesti rasa nak guling-guling lapar..
makan je vco terus diam je dia.. haha..

PENTING!!
jerawat stress xmembesar.. haha
jerawat time-time stress nie la dia nk keluar tapi sapu je vco terus terbantut tumbesaran dia..
pastu yang best kte je dpt rasa jerawat tu org xnmpak pun..
sy anti dgn jerawat!! 
alhamdulillah kulit muka sy jenis jerawat susah nak naik..
tapi sejak makan vco kalau naik pun xsempat besar..
sapu je hari-hari sampai hilang & xde parut pun..

cantik & hensem..
sini nak bagi tau sikit..
bulan May nie Catalyst buat promotion!
10% discount..
so tinggal RM36 jer~
apa lagi jom la beli.. kita sihat, cantik, kurus dan bertenaga..
rugi tak cuba time promosi nie..

nak tau details lg banyak sms/whatsapp me 0136438500..
akan di reply laju-laju.. hihi


2 comment:

hanizatul amira said... Reply

hani pon mkn vco ni. so far, alhamdulillah ade perubahan even jerawat tu still ade. tp ade la kurang sket

ku izzati said... Reply

@hanizatul amira alhamdulillah ade kurang.. jgn risau vco nie kan 100% organic.. so lambat sikit perubahan.. tp kalo konsistent inshaaAllah.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...