20120503

Bantal Busuk

assalamualaikum..

tadi Ku ada baca artikel kat Kosmo! Online pasal bantal busuk..
pastu terfikir diri sendiri..
" ade ke eh aku bantal busuk.. rasa mcm xde.. tapi macam ade tapi xbusuk la.. wangi je "

time kecik2 xde la bantal busuk yg kecik tu.. tapi bantal tido & bantal peluk.. wajib ade ok.. lg2 nak minum susu time kecik2.. if nak g holiday pun WAJIB bawak.. kalo xbawak, xtau la sbb xpenah xbawak.. haha.. sampai sekarang ade lagi bantal peluk tu sebab arwah Tok yg jahitkan.. syg plak nak buang.. so kalo balik umah wajib ade bantal peluk tu tapi time nak tido jela.. if x, xbley tido.. dia nye cover always basuh kasi wangi2.. hehe

bila da stay hostel ade 1 bantal untuk landing2 time study..
memang best la bantal tu.. dari form 5 sampai sekarang ade lg.. hehe.. sampaikan ayah cakap beli baru jela along.. uikss mne bley syg kot.. bantal tu pun wajib bawak nk g holiday tapi kalo balik kampung naik bus xbawak la.. malu kot.. tapi kalo ade bantal tu kat umah mmg wajib ade depan tv.. hehe.. xde sape bley sentuh tau.. ayah pun sama..
pendekkan cite.. nk study, nak tido, nak tgk tv, nak g holiday dgn family mmg wajib ngn bantal tu..

lastly yg wajib ade teddy bear dua tiga ekor..
xkira la kat umah or kat UKM.. wajib ade atas katil.. kekadang mama bising jgak.. sbb nak tido pun xmuat teddy bnyak sgt.. tapi Ku selesa mcm tu.. best je tido.. 1 bantal letak ats kepala then ujung kepala, kiri, kanan & ujung kaki memang ade teddy bear.. bantal tido ade 1 je.. haha..


psst.. sume tu bantal busuk ke?? hehe
mesti korang pun ade kan ^^

1 comment:

Sam Bredariol said... Reply

ada lagi istilah bantal busuk ek..haha..aku dh x pki dh bantal busuk tu semua..semua bantal sepesen je dh xde beza..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...