20111231

its all about 2011

assalamualaikum

woohoooo.. da lama tak update blog kesayangan nie..weee~~

sebelum 2011 melabuhkan tirainya, KU nak imbas kembali wishlist 2011 yang telah di buat semasa awal tahun dulu..

imbasan wish list =)

wishlist 2011

[ ] nak kurus kan badan
terasa semakin chubby (memang da chubby pun) ..so kena la kurangkan makan & banyak exercise..yg nie mesti!!!1 fakta tentang ku nur izzati, kalo terlebey makan comfirm berat naik =.="

[ / ] cepatkan urusan solat
nie mesti buat..selalu je lambat kan solat..ape nak jadi la.. (reject kalo calon suami tau nie) ..wajib!!

[ / ] siapkan assigment secepat mungkin
selalu buat keje last minute..esok nak kena hantar baru nak buat..so kalo x siap mula la nak copy orang nye jawapan..ish2..

[ ] nak pointer 3.30 above
untuk maintainkan result supaya pngk 3 above gak/ kalo boley nak masuk dean list

[ ] kurangkan aktiviti shopping
boley ke??huhuhu..kite try!! (mcm tak je kalo da hobi)

[ / ] nak belajar makeup
hohoho..ku nur izzati memang tak pandai makeup..nak pkai eye liner pun tak pandai..juz pkai cream & foundation je ke mane-mane pun.. (sila gelak)

[ / ] belajar memasak time cuti semester
kena belajar dengan mama nie untuk upkan skill memasak..hehehe.. (mcm la pandai sgt)

[ ] menjadi matured
nie macam perlu je..sebab mcm kanak2 riang je sekarang nie..

[ / ] tukar penampilan diri
umur dah 20 tahun so mesti lakukan sedikit perubahan..

[ ] lupakan kenangan bersama kamoo
harap-harap boley la yer.. tak nak harap-harap..mesti & wajib (kena format otak la mcm nie)

[ ] hope azam tahun 2011 tercapai
kite tunggu akhir tahun 2011 (kalo panjang umur)


11 azam baru sempena 2011..

huhu.. 5 je yang tercapai?? yang lain??
ohhh kamu KU sangat teruk ye..
hope something better for 2012..
xnk buat azam banyak2 da.. xtercapai pun.. sedey =(

2 comment:

iszieylyanziy said... Reply

banyak nya azam,,hehe,,is tak ingat pon azam is bila dah masuk tengah tahun,,

ku izzati said... Reply

@iszieylyanziy
is.. nie kess separuh jalan xigt la bnyak xtercapai 2.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...