20110516

BEN ASHAARI BICARA CINTA SEKALI LAGI


assalamualaikum..

dah lama rasa nya tak join segmen ABG BEN..
nie baru nak join semula..
segmen nie sampai pkul 12 tgh malam nie je..

BERCINTA

memang semua manusia mempunyai perasaan ingin bercinta & di cintai..
tapi tak semua orang mempunyai pendapat yang sama dalam isu percintaan..
ada yang lebey suka BERCINTA SEBELUM KAHWIN..
ada yang lebey suka BERCINTA SELEPAS KAHWIN..
tak semua bercinta sebelum kahwin tak bahagia & tak semua bercinta lepas kahwin bahagia kan..
semua depends pada pasangan tersebut selepas KAHWIN..


PENGALAMAN SENDIRI

KU penah bercinta 2 kali..opsss..
hahaha..
1st time bercinta masa form 4..
form 4 da pandai bercinta kan..haha..
kitorg bercinta 2 thn lebey tapi sayang dalam masa yang sama dia bercinta dengan orang lain time dia kat matriks..
putus tapi xde la sedey pun sebab CINTA MONYET kan..
2nd time couple time masuk matriks..
setahun je kitorg couple then dia minx putus tanpa sebab..
sangat sedey..
sampai sekarang takut nak bercinta..
maybe cinta lepas kawen plak kot..haha..

PENDAPAT

bagi KU yang suka baca novel nie..
KU pilih berCINTA SELEPAS KAHWIN..
sebab dalam novel sangat sweet je bercinta lepas kawen..
suka hati nak g mana pun berdua..
xda yang larang..
nak romantik tepi pantai tengok sunset ngn sunrise pun xde yang kesah kan..
pape pun terpulang kepada individu tertentu ^^

2 comment:

HAZWAN17 said... Reply

ada apa dengan cinta hehehe

wanie misa amane said... Reply

setiap pasangan mempunyai pengalaman percintaan yang berbeza-beza dan cuma pasangan tu je tau isi hubungan mereka kan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...